Kissinger, eugenia şi depopularea planetei


“Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe a SUA faţă de lumea a treia.”

Cercetarea cu privire la controlul populaţiei şi prevenirea naşterilor viitoare este în prezent desfăşurată în secret de către companiile din domeniul biotehnologiei. Dr. Ignacio Chapela, un microbiolog de la Universitatea din California, a descoperit că porumbul sălbatic din zone izolate din Mexic este contaminat cu ADN modificat în laborator. Această descoperire l-a transformat într-o ameninţare pentru industria biotehnologiilor.

Lui Chapela i-a fost refuzat mandatul la UC Berkeley, când a raportat acest lucru comunităţii ştiinţifice, în ciuda descoperirii jenante, conform căreia Rectorul Universităţii, Berdahl, care i-a respins mandatul, a primit sume mari de bani – 40.000 dolari pe an – de la „LAM Research Corp” din Plano, Texas.

Berdahl a lucrat ca preşedinte al Universităţii Texas A&M înainte de a veni la Berkeley. În timpul unei prezentări cu privire la cazul său, Chapela a arătat că un soi de porumb spermicid, dezvoltat de o companie din SUA este acum în curs de testare în Mexic. Bărbaţii care mănâncă în necunoştinţă de cauză acest porumb produc spermă neviabilă şi sunt în imposibilitatea de a se reproduce.

Depopularea, de asemenea, cunoscută sub numele de eugenie, este o altă poveste şi a fost propusă sub regimul nazist în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Este vorba de uciderea deliberată a unor segmente largi de populaţie şi a fost propusă pentru ţările Lumii a Treia în cadrul administraţiei preşedintelui Carter de către grupul ad-hoc format de Consiliul Naţional de Securitate privind politica populaţiei.

Nota 200 a Securităţii Naţionale, din data de 24 aprilie 1974, şi intitulată “Implicaţii ale creşterii populaţiei la nivel mondial pentru securitatea SUA şi interesele de peste hotare”, spune:

Dr. Henry Kissinger a propus în memorandumul său adresat NSC (National Security Council), că “depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe a SUA faţă de lumea a treia.” El a citat motive de securitate naţională şi faptul că economia SUA va avea nevoie de cantităţi tot mai mari de resurse minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate… Ori de câte ori are loc o diminuare a populaţiei pot creşte perspectivele pentru stabilitatea economică, politica populaţiei devine relevantă pentru resurse, bunuri şi interesele economice ale SUA.

Politica depopulării a devenit o prioritate de vârf în cadrul agendei NSC, Clubul de la Roma şi a factorilor de decizie din SUA cum ar fi generalul Alexander Haig, Vance Cyrus, Ed Muskie şi Kissinger. Potrivit unui purtător de cuvânt al NSC la momentul respectiv, Statele Unite ale Americii au împărtăşit punctul de vedere al fostului preşedintele al Băncii Mondiale, Robert McNamara conform căruia “criza populaţiei” este o ameninţare mai mare pentru interesele de securitate naţională ale SUA decât anihilarea nucleară. În 1975, Henry Kissinger a înfiinţat un grup de planificare politică în cadrul Biroului Departamentului de Stat al Problemelor Populaţiei. Documentul “Global 2000″ privind depopularea, pentru preşedintele Jimmy Carter, a fost pregătit.

Nu este o surpriză faptul că această politică a fost stabilită în timpul preşedintelui Carter, cu ajutorul lui Kissinger şi Brzezinski – ambii având legături cu David Rockefeller. Familia Bush, familia Harriman – partenerii de afaceri de pe Wall Street ai lui Bush în finanţarea lui Hitler – şi familia Rockefeller sunt elita mişcării eugenice americane. Chiar şi Prinţul Philip al Marii Britanii, un membru al Grupului Bilderberg, este în favoarea depopulării:

“Dacă ar fi să mă reîncarnez, aş dori să mă întorc pe Pământ ca un virus ucigaş pentru a reduce nivelul populaţiei umane.” (Prinţul Philip, Duce de Edinburgh, lider al „World Wildlife Fund”, citat din “Sunteţi gata pentru viitorul Noii noastre Ere?” Insiders Report, American Policy Center, decembrie 1995).

Secretarul Apărării Donald Rumsfeld propusese finanţarea şi construirea de laboratoare pentru arme biologice de nivel 3 şi 4 în mai multe locuri pe tot cuprinsul SUA, chiar şi în campusurile universitare şi în locuri urbane dens populate. Într-o facilitate pentru arme biologice de nivelul 4, o singură bacterie sau un virus sunt letale. Nivelul 4 al armelor biologice este cel mai înalt nivel admis legal pe teritoriul Statelelor Unite.

Pentru ce scop au fost create aceste laboratoare şi cine va lua deciziile privind unde vor fi folosite armele biologice create în aceste instalaţii şi pe cine? Mai mult de 20 de microbiologi de talie mondială au fost ucişi din 2002 încoace, mai ales în SUA şi Marea Britanie. Aproape toţi lucrau la proiecte privind dezvoltarea de arme biologice cu specific etnic (vezi Smart Dust, Roboflies ş.a.).

Dan Tanasescu

5 comentarii

  1. Si va mai intrebati ce au oamenii cu voi ? De ce de o istorie va prigonesc sau va omoara ? Iata adevarata voastra fata ! Sunteti un popor de criminali !

  2. cei care va faceti planuri de marire si va credeti zei , stapini ai pamntului ce vreti sa ucideti miliarde de fiinte umane, sa otraviti pamntul si sa va retrageti in buncare subterane, precum sobolanii, sa ramaneti doar voi cateva sute de mii si sa fiti fericiti in hrubele voastre luxoase, care tot grote sunt ! mai bine puneti-va latul de gat ( nu uitati sapunul ) si vor ramane cateva miliarde de oameni ferciti care vor avea o viata sanatoasa si indestulata pe pamnt !

  3. Ce sa zica si ei. Si-au facut averi, acum n-au cum sa le cheltuiasca si inventeaza planuri prostesti 🙂

  4. ASTIA SUNT OCULTA MONDIALA , SATANISTA INCEPAND DIN SUA , ANGLIA , AUSTRALIA SI TERMINAD IN ROMANIA , CARE SI ROMANIA ESTE CONDUSA DE MASONII ROMANI NENOROCITI IMPOTRIVA POPULATIEI SARACE CARE AU VANDUT PE NIMIC TOT CE SE PUTEA VINDE IN ROMANIA SI NE-AU FACUT SCLAVI PE VECIE SI PE NOI SI PE COPII NOSTRI , CARE VOR PLATII DATORIILE LA (FMI) ACESTI CAMATARI MONDIALI CARE DISTRUG TARI INTREGI PE TOT GLOBUL SI CARE TOTI SUNT 100% FRANCMASONI SATANISTI

  5. gavroche · · Răspunde

    si atunci de ce nu-i spanzuram pe toti de cel mai inalt stalp? de ce am asteptat 20 de ani sa vanda si sa risipeasca tot? de ce ii toleram in continuare in fruntea tarii? de ce nu ne razvratim si nu-i pedepsim pentru ce au facut din tara asta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: